Agressieregulatie

Boosheidscontrole training groep

Een boosheidscontrole training is een cursus om te leren omgaan met eigen agressie. De training is bedoeld voor jongens en meiden (van 10 jaar tot 17 jaar) die te snel of te heftig boos worden. In (acht) groepsbijeenkomsten leer je je eigen triggers kennen en je eigen patroon van woede uiten. Ook krijg je andere manieren aangeleerd om je onvrede en irritatie te laten zien. In deze training wordt samengewerkt met ouders, school en eventueel de werkgever.
De groep wordt samengesteld naar leeftijd en kan op een locatie van LOKI Trainingen of op de eigen locatie (binnen een school bijvoorbeeld) worden uitgevoerd.
De minimale groepsgrootte is vier, de maximale groepsgrootte is acht deelnemers. Na aanmelding nemen wij contact op voor het intakegesprek.

Voor leerlingen in het voortgezet onderwijs maakt LOKI gebruik van de methode A.R.T. van Goldstein.

boosheidscontrole training individueel

Op verzoek van ouders en scholen stuur ik u graag een aanmeldformulier toe en geven we graag informatie over duur van de training en de kosten.  Inmiddels hebben wij al tientallen kinderen met een kort lontje kunnen helpen! LOKI training heeft inmiddels jarenlange ervaring opgedaan met juist deze doelgroep. Deze individuele training is ook beschikbaar voor kinderen, voor jongeren en  volwassenen.

NIEUW boosheidscontroletraining groep

Voor het trainingscentrum (voorheen onderdeel van het CJG) verzorgen wij inmiddels ook groepstrainingen aan de hand van een bewezen effectieve methode. De eerste pilots draaiden naar tevredenheid. na de carnavalsvakantie starten er twee groepen in Den Bosch. Aanmelden kan via het regionaal trainingcentrum.